Chilis-gyömbéres babsaláta

Dori's Coconut Kitchen - DCK > > Receptek > Saláták > Chilis-gyömbéres babsaláta

Hozzávalók: 1 konzerv vörös bab, 1 kisebb édesburgonya, 1 kisebb fej lilahagyma, 1 marék petrezselyemzöld, DCK Chilis gyömbéres bio kókuszolaj salátákhoz, 1 marék aszalt vörösáfonya,1 ek kókuszreszelék, só, bors

Ekészítés: Tisztítsd és hámozd meg a zöldségeket, az édesburgonyát vágd fel apró kockákra, a lilahagymát vékony szeletekre, a petrezselymet aprítsd minél kisebbre. Mosd meg a babot, majd hagyd lecsöpögni. Az édesburgonyát főzd közepesre, majd tedd egy tálba a többi hozzávalóval együtt és keverd össze. Ízesítsd a fűszerekkel és a kókuszreszelékkel majd adj hozzá 4-5 evőkanál DCK Chilis gyömbéres bio kókuszolajat, hogy még pikánsabb legyen a saláta íze. Díszítsd tetszés szerint virággal, sárgarépa csíkokkal és fogyaszd egészséggel!

 

Hozzávalók

Vendégek száma:
  • : ízlés szerint
X