Hamis brownie

Hozzávalók: 100g étcsoki, 1 evőkanál extraszűz kókuszolaj, 1 evőkanál DCK Bio kókuszolaj desszertekhez gyógynövényekkel és fűszerekkel, 1 db tojás, 4 evőkanál kókuszliszt, 3 evőkanál méz, gyümölcs

Elkészítés: Az étcsokit tördeld kicsi darabokra, tedd egy tálba és add hozzá a kókuszolajokat és egy evőkanálnyi vizet. Melegítsd össze őket, hogy felolvadjanak. Add hozzá a tojást és a mézet, majd egy habverő segítségével keverd el jól és végezetül mehet a masszához a liszt is. Olajozz ki egy kisebb formát, szórd meg kókuszliszttel és töltsd bele a tésztát. A tetejére darabolhatsz a kedvenc gyümölcsödből, majd fedd le alufóliával és tedd 180 fokos előmelegített sütőbe, süsd 15 percig. A végén vedd le róla a fóliát, öntözd meg egy kis mézzel a gyümölcsöket vagy szórd meg kókuszvirág cukorral és karamellizáld még 5 percet a sütöben. Jó étvágyat hozzá!

 

Hozzávalók

Vendégek száma:
  • : ízlés szerint
X